Kennismakingsdag 2024

We zijn begonnen!

Gisteren stond onze jaarlijkse kennismakingsdag op het programma. Dé kick-off van het schooljaar voor iedereen die nieuw bij Zonova start of is gestart en een waardevol onderdeel van onze onboarding. Collega’s maken kennis met Zonova, met elkaar en vooral ook met Zuidoost.
De warme ontvangst door onze bestuurder Dave Ensberg-Kleijkers, waarbij hij middels een presentatie iedereen liet kennismaken met de historie, rijkdom en uitdagingen van Amsterdam Zuidoost en het DNA van Zonova, werd gevolgd door een aanbod van workshops. Startende leerkrachten volgden ”De Gouden weken” van Onderwijsadviesbureau Docenttalent, Stichting Sitara verzorgde ”Het Voorgesprek” over diversiteit en inclusie en Vanessa Leon nam ons mee in de wereld van ”Authentiek Stemgebruik”, over authentieke communicatie.
Na een speeddate met het bestuurskantoor liepen we de Zonova- Wijkwandeling en stonden we letterlijk stil bij alle betekenisvolle plekken in ons kleurrijke stadsdeel. Wij zijn klaar voor de start van een mooi schooljaar.

Dank aan iedereen die ervoor heeft gekozen dit jaar bij en met ons een verschil te maken!

YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-5 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-5
YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-11 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-11
YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-22 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-22
YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-26 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-26
YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-37 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-37
YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-46 YSMedia_Kennismakingsdag_Zonova-46